Според статистиката броят на пациентите с проблеми с потентността се увеличава с около 10% в международен мащаб и с около 6% у нас. Изследванията и резултатите им са отчетени на годишна база и трябва да признаем, че те са леко притеснителни.

Още по-притеснително е обаче неправилният подход към проблема с потентността. За съжаление, много от пациентите предпочитат да използват синтетично произведени изкуствени препарати, с които си причиняват допълнителни неприятности на здравето, а често и не успяват да повишат потентността си. Защо го правят обаче, след като има толкова добри и разпространени билки за потентност? Те вече са доказали своята полза. А днес ние ще ви покажем и кои са най-ефикасните билки за потентност:

  1.  Анасон – той не просто увеличава потентността, но и ви прави по-издържливи по време на секс, а също така спомага за правилното развитие на половата система.
  2. Женшен – поради своите антиейдж свойства върху целия организъм, растението е идеално за поддържане на нормалните функции на половата система.

  3. Магарешки трън е поредното ни предложение за най-добрите билки за потентност. Това растение се смята за едно от най-силните сексуални стимуланти за мъжете.

  4. Лудото биле е още една отлична билка за разрешаване на ред проблеми с потентността. Растението се разпознава като растителна натурална виагра, но в допълнение то подсилва имунитета, с което се превръща в отлична „хранителна добавка“ във възраст на полова зрялост.

  5. Гинко билоба е билка, която не само подсилва паметта и функциите на мозъка, но действа и положително върху половата система – както при жените, така и при мъжете.

Без значение на коя билка или няколко билки за потентност ще се спрете, натуралният вариант за лечение и профилактика винаги е много по-практичният и здравословен вариант от това да се тъпчете с вредни и прескъпи лекарства.