„Билки за потентност – изборът е в теб“

Когато става въпрос за потентност има три възможности за знание и това са трите основни направления на изследване в хомеопатия. Това е триъгълник, който прави всичко хомеопатично и го преобразява в проучване и знания. Така че, в търсене на начини за избор на оптимална ефикасност съществуват шепа билки, които са доказали качествата си и предлагат отлична подкрепа за мъжката полова система.

  • Преди началото на всяка билкова програма, важно е да се направят тези промени:

Научете се да се храните с пълноценни и естествени хранителни вещества. От плодородието на диетата зависи и по-бързото възстановяване на организма.

Упражнявайте се редовно, най-малко 5 пъти седмично в продължение на 30 минути на ден.

Избягвайте алкохол, кофеин, излишни захари и цигари.

Помислете за програма за мъжката плодовитост.

Изградете план за управление на стреса.

Билките отнемат време, за да бъдат ефективни. Не забравяйте да бъдете търпеливи и последователни, когато приемате билки за здраве. Никога не пренебрегвайте предложената дозировка на етикета на продукта.

  • Билки за поддръжка на мъжката полова система

Американски женшен, наричан още сърдечен корен се смята за един от най-добрите мъжки полови тоници. Клинично наблюдение показва, че американският женшен поддържа здраво либидо, еректилна дисфункция и подобрява мъжката потентност.

Той осигурява нежно, дълбоко, подхранваща подкрепа на нервната система. Установено е, че американски женшен осигурява отлична имунната система и укрепва HPA (хипоталамус-хипофиза-надбъбречна) ос. Оста HPA е от жизненоважно значение за правилното функциониране и хормоналния баланс, управление на стреса и силата на имунната система.

  • Предимства на американски женшен:

Поддържа сексуалното желание и сексуалната активност, чрез увеличаване на издръжливостта.

Поддържа здравословна реакция на стреса, подпомага хормоналния баланс.

Поддържащи правилното функциониране на имунната система.

Поддържане правилното храносмилане и подобрено асимилиране на хранителните вещества, важни за цялостното здраве и плодородието.

Не забравяйте, че дори билки за потентност, те не трябва да се използват като заместител на важни храна или да водят до драстична промяна в начина на живот. Ако диетата и начинът на живот, не са на първо място, тялото няма да може да реагира и да ги използват в добрия им аспект.